Šachy - Hodnocení Trutnov B x Dubenec

Nedělní zápas s Dubencem připomínal horrový film. Něco tak strašného jsem už dlouhou dobu neviděl, dalo by se říci u všech, ale u některých byly i lepší záblesky.

První prohrál Retek, příšerným způsobem. Nikdy jsem ho ještě neviděl takhle blbě hrát. Velice špatný vývin po Rétiho zahájení, špatné tahy jako třeba b3, bez doklepnutí S na b2. Jezdec z pole f3 došel obloukem na c3, čímž překážel J stojícím na b1. no prostě hrůza. Pak přišla remíza od Dominika. Když přišel s verzí,že stojí remízově, tak zbytek hráčů stál všelijak. Ale při pohlédnutí na pozici, jsem usoudil, že ať ji raději vezme, protože stál hůře. Pak přišel světlejší moment od Lukáše, získal za věž 2 krásné figury a najednou stál hezky a nakonec vyhrál. I Honzova pozice stála všelijak v pěšcové koncovce, ale jeho soupeř, naštěstí, nedopočítal cestu svého krále k pěšcům, čehož Honza využil a vyhrál.
No Hauf hrál divně, snažil se to jo, ale chvílema to vypadalo jako, že se jeden druhého bojí. Hráli oba příšerně. Bylo to vždy vidět na spoluhráčích hráčů. špatné tahy dělali oba. jednu chvíli to vypadalo na remízu, ale v tom okamžiku udělal Tomáš osudovou chybu a partii už nešlo zachránit. Skončila jako poslední a trvala, na RP, neuvěřitelné 4 hodiny.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965