Stolní tenis - oddílové turnaje na ukončení sezony 2021-2022

Soutěžní ročník 2021-2022 TJ LOKO Trutnov ve stolním tenise byl tradičně ukončen oddílovými turnaji dospělých a mládeže, které oddíl stolního tenisu uspořádal ve dnech 23. a 24. dubna 2022. S ohledem na dvouleté nucené přerušení a neuspokojivé výsledky družstev mužů, ohrožených sestupem, byli organizátoři zvědavi na počet účastníků. Bohaté občerstvení, pohár a ceny pro zúčastněných devět hráčů, podporovaných povzbuzováním několika bývalých hráčů a hráček, vytvořily takové výborné prostředí, které předčilo všechna očekávání.

solni tenis 2022 02 m
Hrálo se systémem každý s každým na tři vítězné sety. Protože nikdo neprošel turnajem bez porážky, musel o celkovém vítězi a držiteli poháru Zdeňkovi Čurdovi před Tomášem Jiránkem rozhodnout až poměr setů. Jako třetí se umístil dlouholetý kamarád Ruda Mlynář z Velkých Svatoňovic, který tak oplatil účast našich hráčů na jejich Velikonočním turnaji. Na dalších místech se umístili Veronika Hrušková, Vašek Doubek, Lenka Kalášková, Bohdan Korolyak, Michal Gajdoš a Ondra Malík, pro kterého účast staršího žáka mezi dospělými byla výbornou přípravou na následující turnaj mládeže.

stolni tenis 2022 03 m

Dalšího dne se uskutečnil oddílový turnaj mladších a starších žáků. Přestože organizátor turnaje oslovil všech čtrnáct trénujících hráčů, do turnaje zasáhlo jen osm účastníků. Kromě zraněného Tomáše Martince chyběli především ti, kteří přihlášení do oddílu považovali za vhodnou náhradu zrušeného zájmového kroužku bez povinnosti zapojit se do soutěží, organizovaných pro tyto věkové kategorie. Proto jim bude pro nerespektování pokynů trenérek a nekázeň na trénincích před začátkem příštího soutěžního ročníku ukončeno členství v oddílu a při novém náboru budou upřednostněni maximálně devítiletí chlapci a dívky se zaměřením pouze na tento výkonnostní sport.

stolni tenis 2022 04 m
Zatímco o celkovém vítězství Ondry Malíka nebylo již předem pochyb, překvapením bylo druhé místo Tadeáše Orsága. O držiteli poháru za třetí místo mezi třemi čtyřbodovými hráči rozhodl až poměr setů ve prospěch Petra Topalovského před Samem Kodenkem a Honzou Noskem. Na dalších místech se umístili Lukáš Novotný, Filip Stiburek a Max Fiala. Kromě diplomů čekaly na účastníky i hodnotné ceny, které s poháry pro nejlepší převzali z rukou trenérky p. Lenky Kaláškové.

stolni tenis 2022 05 m
Poděkování kromě poskytovatelů dotací na rozvoj mládežnického sportu patří i rodičům, kteří se podíleli na rozhodování zápasů a fotodokumentaci.
K příjemné pohodě a navázání nových kontaktů přispěl i zároveň organizovaný turnaj rodičů za účasti šesti soutěžících. Kromě vítězné Veroniky Hruškové si drobné dárky za předvedený výkon převzali Dominik Malík a p. Topalovský.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965