Regionálního přeboru tříčlenných družstev starších žáků ve stolním tenisu v Žacléři

V neděli 23. října byl v Žacléři rozehrán nový soutěžní ročník Regionálního přeboru tříčlenných družstev starších žáků ve stolním tenisu. Do utkání s TJ Dvůr Králové n.L. a Tatranem Hostinné nastoupilo družstvo TJ Lokomotiva Trutnov oslabeno o nemocného hráče Ondru Malíka. Vedoucí družstva Lence Kaláškové bylo předem jasné, že nastupující hráči s nedostatkem zkušeností nemohou svými výsledky navázat na úspěch, kterého dosáhlo družstvo v uplynulém ročníku ziskem celkového 3. místa. Po porážkách 1:9 a 3:7 patřilo našemu družstvu průběžné 5. místo ze 7 účastníků. Do utkání nastoupili hráči Daniel Kodenko, Jan Nosek, Lukáš Novotný a Filip Stiburek.
Lepší výsledky jsme očekávali od dalších dvou utkání, která odehráli naši hráči v neděli 20. listopadu na stolech TJ Baník Rtyně v Pokrkonoší. Jejich prvním soupeřem bylo družstvo TJ Stěžery. I když jejich soupeři byli věkově mladší, výsledek 4:6 bylo zklamáním. O body se shodně rozdělili Kodenko a Nosek. Zklamáním byla hra Lukáše Novotného, který prohrál dva zápasy, přestože již v obou utkáních vedl 2:0 na sety. Teprve v zápase s družstvem TJ Baník Žacléř „B“ se plně projevila herní převaha nad začínajícími hráči a výsledné skóre 10:0 v náš prospěch.
Jak je důležitá přítomnost Ondry Malíka v družstvu, dokazují výsledky našich hráčů na úvodních bodovacích turnajích starších žáků Královéhradeckého a Pardubického kraje, které se uskutečnily ve dnech 2. října v Josefově a 5. listopadu v Dobrém. Zatímco v Josefově se na našich hráčích projevila nerozehranost a výsledkem byl jen jeden bod pro Ondru, na druhém již slavil postup ze základní skupiny a s celkovým ziskem 15 bodů se dělí o průběžné 9.-16. místo z 37 účastníků. Svůj první bod na tomto turnaji získali Samuel Kodenko po vítězství nad Filipem Svátkem z TTC Kostelec n.O. a Lukáš Novotný nad Janem Fidlerem ze Sokola Chrudim. Na svůj první bod zatím čeká Jan Nosek.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965