JUDO - Krajský přebor v Hradci Králové

V sobotu 2.10. se trutnovští judisté zúčastnili Krajského přeboru v Hradci Králové. Turnaj byl pro trutnovské judisty prioritní záležitostí, protože pouze z tohoto turnaje bylo možné získat nominaci na Přebor České republiky. Zároveň byl turnaj velmi důležitý z pohledu členské závodní základny pro dělení finančních prostředků z Krajského svazu.
V prvním případě jsme velmi spokojeni. Na přebory republiky do Jablonce nad Nisou se probojovali čtyři borci. Ve druhém případě jsme bohužel nevyčerpali všechny možnosti. Závodníků se mohlo účastnit mnohem více.

judo 01 2021 m
Turnaje se zúčastnilo celkem devět závodníků (Richard Bureš, Tobiáš Adamec, Tadeáš Turičík, Matyáš Akštejn, Maty Ozdojev, Tomáš Hančil, Ondřej Krokidis, Jakub Perdek, Jungman Daniel), kteří vybojovali pět medailí a čtyři nominace na "republiku"!!! V mladších žácích Matyáš Akštejn - zlato! Ve starších žácích Tadeáš Turičík - zlato! Richard Bureš - stříbro! Tobiáš Adamec - bronz!
Další želízka v ohni, méně zkušení nebo úplný závodní nováčci bojovali rovněž velmi dobře a získávali dílčí úspěchy. Stříbrnou medaili vybojoval na své premiéře Daniel Jungman. Velmi dobrý výkon s dílčími úspěchy předvedli i Jakub Perdek, Ondřej Krokidis a Maty Ozdojev. Ostatní borci získávali důležité závodní zkušenosti.

 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965