Plavci mají nového generálního partnera. Až do roku 2020

  
Trutnov - Plavecký oddíl vstoupí do nadcházející sezony s podporou nového generálního partnera. Hlavní místo v portfoliu klubových sponzorů získala společnost UP GROUP. Strany se dohodly na dlouhodobé spolupráci, která potrvá nejméně do roku 2020. Oficiální název oddílu je nyní TJ Loko UP GROUP Trutnov.
plavani-sponzor-1 m„Pro nás je velmi důležité, že smlouva byla podepsána na bezmála pět let, protože sehnat v dnešní době pro plavání generálního partnera, který vám dá peníze na takhle dlouhou dobu, je velmi složité," uvedl předseda oddílu Tomáš Břeň.

„Mám rád sport a pravidelně podporujeme  trutnovské sportovní akce a zejména mládežnické oddíly. Když plavci přišli s nabídkou spolupráce, přemýšleli jsme jak je podpořit a nakonec z toho vzniklo toto partnerství," řekl Michal Havel, majitel společnosti UP GROUP.

Už v minulých letech se plavecký oddíl a skupina UP GROUP, jejímž hlavním cílem je poskytování kvalitní gastronomie v trutnovských restauracích, společně angažovaly v menších projektech, například na Velké ceně Trutnova. Teď se však toto partnerství rozhodly posunout ještě na vyšší úroveň.

plavani-sponzor-2 m

„Plavci mají dlouhodobě kvalitní výsledky jak na domácí, tak mezinárodní scéně. Dělají smysluplnou práci, věnují se především mládeži. A když nevychovají mistra, tak alespoň člověku dají celoživotní dovednost. Mají kvalitní zázemí trenérské i podporu města," vysvětlil Michal Havel, proč se jeho společnost stala generálním partnerem. „Naše jméno jsme spojili s kvalitním oddílem a věřím, že naše spolupráce bude korunována dalšími plaveckými úspěchy, které budou naší reklamou," dodal.

Jednání o partnerství probíhala hladce, po pár schůzkách si obě strany plácly a řešily jen výši a podrobnosti smlouvy. Ta podle Břeně v podstatě kopíruje kontrakt s bývalým generálním partnerem, firmou FM Servis Trutnov, která byla ukončena loni na podzim. Finanční náležitosti se však obě strany rozhodly nezveřejňovat.

„Částka je variabilní. Měsíčně posíláme paušál a každoročně se sejdeme, vyhodnotíme rok a budeme jednat dále o případných změnách. Pokud máme být generálním partnerem, musí být částka pro oddíl zajímavá," nastínil Michal Havel.

Trutnovský klub obsazuje pozici generálního již potřetí za sebou na tzv. olympijskou vizi, kdy cílem je dostat prvního trutnovského plavce na olympijské hry. „Londýn a Rio nevyšly, tak třeba do třetice to klapne," usmál se Tomáš Břeň. V roce 2020 bude pořádat letní olympiádu japonské Tokio.

Spolupráci na olympijský cyklus považuje za rozumnou i Michal Havel. „Plavci to tak měli i dříve a dlouhodobá spolupráce je, doufám, oboustranně zajímavější," poznamenal.

plavani-sponzor-3 m

Změna generálního partnera a názvu oddílu pak do trutnovského klubu přinesla ještě jednu, na první pohled asi nejvíce viditelnou novinku - oblečení plavců. „Plánovali jsme to už pár měsíců, ale když pak začala probíhat jednání o novém sponzorovi, tak jsme se rozhodli počkat, jak to dopadne," prozradil Tomáš Břeň.

Plavci dostali nová trička, kraťasy, tepláky a mikiny, vyvedené v modrobílých klubových barvách. „Zůstali jsme i u motivu bublinek, které máme na oddílových plavkách. Myslím, že časem ještě uděláme čepičky a tím celou kolekci zkompletujeme," uzavřel Tomáš Břeň.


Nejlepší současní sportovci - Plavání

Historicky nejlepší plavci oddílu

Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965