Plavkyně Kraková a Hůlková s poháry, Blahová s rekordem

Trutnov - Kvarteto plavkyň Lokomotivy se zúčastnilo v plzeňském padesátimetrovém bazénu tradičního žákovského mítinku Plzeňský vytrvalec. Jak už název napovídá, hlavním závodem byly vytrvalostní disciplíny.

tn plzensky-vytrvalec-2

Mezi děvčaty kraulovou osmistovku nejlépe zvládly ve svých kategoriích Lucie Kraková v zajímavém čase 10:00,00 a Veronika Hůlková 10:13,72. Těmito časy vybojovala děvčata vítězství, hezké poháry a zároveň jejich výkony znamenaly splněné limity do SCM na příští rok.

Hned tři umístění na stupních vítězů obsadila Helena Blahová, když v rekordu mítinku 36,23 zvítězila v závodě na 50 metrů prsa. Poté přidala ještě dvě stříbrné medaile na stovce prsa a motýlek. Rovněž Helča splnila limity do SCM.

Cenné umístění v první desítce zaznamenala s o rok staršími soupeřkami také čtvrtá zástupkyně Trutnova Radka Stoklasová.

tn plzensky-vytrvalec-1

Tento víkend zajíždějí trutnovské ženy do Prahy na semifinále Ligy 2017 bojovat o účast ve dvanáctém finále v řadě. V sestavě by neměly chybět reprezentantky Elhenická a Šimánová, ani medailistka z ME v Chartres Pechancová. Tým doplní bývalá juniorská reprezentantka Holubová a dále Šolínová, Brádlová, Blahová a jedna z dvojice Kraková - Hůlková.


Nejlepší současní sportovci - Plavání

Historicky nejlepší plavci oddílu

Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965