37. ročník sportovního příměstského tábora "Léto s Lokomotivou"

3 běhy, 135 dětí a nespočet sportovních i nesportovních aktivit. Děti z Trutnova a okolí už 37. léto měly možnost zasportovat si díky sportovnímu příměstskému táboru Léto s Lokomotivou. Na programu byly sporty tradiční, i méně tradiční. Sporty, které zastřešuje LOKO Trutnova a to atletika, volejbal, basketbal, orientační běh, judo, box, americký fotbal, kuželky, kanoistika.
Programová kostra tábora je každý rok podobná. Cílem tábora je dětem představit širokou škálu sportů, pomoci jim všestranně se sportovně rozvíjet a vyzkoušet si sporty, které třeba nejsou tak masové, ale mají v Trutnově kvalitní základnu a mohou děti nadchnout. Vzhledem k tomu, že se i děti na táboře každoročně opakují, snažíme se do tábora zapojit vždy nějakou novou aktivitu, letos se nám podařilo navázat spolupráci s SKBU Trutnov a pod vedením trenérů z tohoto sportovního oddílu si děti vyzkoušely karate.
Nešlo ale pouze o sporty. Ukázky své práce a pracovních pomůcek dětem předvedli příslušníci trutnovské městské policie, hasičského sboru a záchranné služby.

Fotogalerie I. turnus

Fotogalerie II. turnus

Fotogalerie III. turnus

 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965