Boxeři Loko vítězí v profiringu, před Mrázem soupeř utekl

 
Trutnov - Už to není jenom Jakub Synek. V profesionálním ringu má trutnovský box i další zástupce. Již v březnové Aréně boxu v Uffu si premiéru odbyl Martin Mráz. Nedávno debutový zápas absolvoval Petr Chmelík a před pár dny si „profi" rukavice nasadil i Ondřej Marvan, který si k boxu odskočil od svého thajboxu.
box-2015-01 m

 

Čtyřiadvacetiletý reprezentant z oddílu Highlanders začal v přípravě spolupracovat s trenérem Karlem Kubcem, zlepšil se v boji rukama, a tak se rozhodl, že zkusí boxerský zápas. Z thajboxu je zvyklý na boj (a bolest) mezi profíky, proto i do boxerského ringu vlezl bez chráničů. Premiéru měl v sobotu v Ústí nad Labem na galavečeru, který pořádal Lukáš Konečný.

V souboji ve váze do 76 kg se proti Ondřejovi postavil Milan Ruso. Pro pražského soupeře to byl již 37 zápas, ale výhru ještě neslavil. „Byl jsem plný očekávání a pořádně jsem nevěděl, do čeho jdu, ale dopadlo to vše podle plánu," pronesl trutnovský bojovník. Zvítězil technickým K.O. ve druhém kole. „Ondra byl tvrdší. Silnější taktika, kterou jsme zvolili, byla plně funkční," doplnil trenér Kubec, jenž měl na severu Čech ještě jedno želízko v ohni.

box-02-2015 m

Ke svému druhému profizápasu se chystal Martin Mráz. Trutnovského „Vikinga" měl vyzvat Petr Pirko, ovšem ten se ho zřejmě zalekl a do ringu vůbec nepřišel. „Soupeř Martina neznal. Když na místě zjistili, kdo že to je, chvilku si ho tak prohlíželi. Já jsem pak vzal do rukou lapy a začali jsme lapovat, jako přípravu na zápas. To ale soupeř asi psychicky nedal a zmizel," přiblížil nezvyklou situaci Karel Kubec.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965