Lokomotiva ocenila nejlepší sportovce, plavkyni Elhenickou potřetí v řadě 25.4.2018  
 

Tělovýchovná jednota Lokomotiva Trutnov, největší městská sportovní organizace, vyhlásila své nejlepší sportovce, trenéry, cvičitele, funkcionáře, kolektivy i speciálně oceněné osobnosti za rok 2017. Nejprestižnější kategorii mezi dospělými potřetí v řadě vyhrála plavkyně Martina Elhenická.
vyhlaseni 2018 01 m
Čtyřiadvacetiletá reprezentantka se ovšem jako jedna z mála oceněných slavnostního vyhlášení v Uffu nemohla zúčastnit.A tak rozhovor s plaveckými brýlemi na hlavě s moderátorkou Martinou Adamů, která se při přípravě na akci inspirovala dvojnásobnou olympijskou vítězkou Ester Ledeckou, připadl jiné plavkyni, Veronice Hůlkové. Trojnásobná žákovská mistryně republiky zvítězila v kategorii mládeže 11 - 15 let. Z plaveckého oddílu získali ještě ocenění, jako nejlepší kolektiv do 15 let, štafeta štafeta žaček (H. Blahová, V. Hůlková, E. Šutriepková, R. Stoklasová) a nejlepší trenér Pavel Pokorný.V kategorii nejlepší trenér, cvičitel, funkcionář však vedení Loko vyzdvihlo práci ještě jedné trenérky - Hany Hoškové z oddílu capoeiry. Nejenže jako trenérka za dva roky přivedla k tomuto sportu hodně malých příznivců, ale jde jim i příkladem, což dokazují její výsledky v loňském roce. Obsadila 3. místo na MČR ve smíšené kategorii A muži/ženy a mezi ženami se pak stala dokonce mistryní Evropy i světa.

vyhlaseni 2018 03 m

Výraznou stopu na pódiu při vyhlašování zanechali také zástupci basketbalového klubu. V kategorii dorostu se stala celkovou vítězkou Anna Rylichová. Při rozhovoru s moderátorkou musela ukázat, že driblovat s míčem a odpovídat na otázky není žádný problém. Jednu ze tří zvláštních cen dostala pak již bývalá basketbalistka Kateřina Hindráková, která se nyní už věnuje pečení dortů. Další dvě speciální ceny putovaly do oddílu atletiky, a to do rukou trenérek Libuše Šafaříkové a Aleně Prokopové.Z atletického klubu vzešla i jedna vítězná nominace do kategorii sportovních kolektivů dorost a dospělí. Nejednalo se však o závodní družstvo, nýbrž o sestavu děvčat z místního gymnázia, které se loni vítězstvím ve Středoškolském atletickém poháru postaraly o mimořádný úspěch. Dívky se k historickému úspěchu musely prodrat skrze dvě postupová kola, aby nakonec to nejlepší, co umí, mohly předvést ve finále v Břeclavi. Finálové kolo je zastihlo v náramné formě. V konkurenci 16 týmů urvaly první místo, jako jediným se jim podařilo překonat hranici 9000 bodů.Slavnostní ceremoniál se skládal z ocenění v devíti kategoriích, doplnit tak už chybí pouze nejlepšího nejmladšího a nejstaršího sportovce.

vyhlaseni 2018 2 m

Mezi mláďaty do 10 let stejně jako loni zvítězila cyklistka Anna Kráčmarová, která na pódiu dostala za úkol projet se na koloběžce. Sedmapadesátiletý judista Jaroslav Linhart, úřadující mistr Evropy z Chorvatska a bronzový medailista z mistrovství světa v Itálii, zvítězil v kategorii nad 40 let.Nejlepší sportovci Lokomotivy za rok 2017mláďata do 10 let
Anna Kračmarová (cyklistika)
Anežka Konrádová (atletika)
Tereza Malichová (atletika)
Matěj Havlík (plavání)
Daniel Nelo Prášek (atletika)
Samuel Luca Prášek (atletika)mládež 11 - 15 let
Veronika Hůlková (plavání)
Karolína Malíková (plavání)
Helena Blahová (plavání)
Matouš Beier (kanoistika)
Alva Beier (kanoistika)
Nicol Kirschová (triatlon)
David Šopinec (judo)
Jan Lisý (judo)dorost 16 - 19 let
Anna Rylichová (basketbal)
Daniel Koblížek (kanoistika)
Jan Koula (lyžování)
Klára Šimánová (plavání)
Kristýna Holubcová (basketbal)
Petr Kotek (kuželky)dospělí 20 - 40 let
Martina Elhenická (plavání)
Kateřina Kozumplíková (basketbal)
 
masters nad 40 let
Jaroslav Linhart (judo)
Roman Straka (kuželky)
Jiří Brus (plavání)sportovní kolektiv do 15 let
plavecká štafeta žaček (H. Blahová, V. Hůlková, E. Šutriepková, R. Stoklasová)
družstvo kanoistů (A. Beier, M. Beier, J. Míl)
basketbalové minižákyně U11 (I. Bonischová, S. Feltlová, V. Gumanová, J. Hůlková, L. Křivská, V. Kulichová, N. Kuřitková, T. Plašilová, K. Rosulková, A. Šturmová, A. V. Týfová, A. Uhříková, V. Vargová, A. Zahradníková, C. Zitová)sportovní kolektiv dorost + dospělí
atletické družstvo dívek Gymnázia Trutnov (L. Pejchalová, E. Březinová, V. Ernestová, J. Holubcová, T. Ježková, L. Sedláčková, A. Rylichová, T. Hulíková, A. Sádlová)
plavecká štafeta žen (M. Elhenická, K. Holubová, K. Šimánová, A. Pechancová)trenér, cvičitel, funkcionář
Pavel Pokorný (plavání)
Hana Hošková (capoeira)zvláštní cena
Kateřina Hindráková (basketbal)
Libuše Šafaříková (atletika)
Alena Prokopová (atletika)


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965